Munkaerő-kölcsönzés munkaerő-közvetítés átmunkálás fejvadászat diákmunka gyakornoki program outsourcing

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön először Ön a legújabb ajánlatokról!

Miért mi?

 

Ha csak címszavakban lehetne megfogalmazzuk a mellettünk szóló érveket, akkor azok a következők lennének:


- gyorsaság


- hatékonyság


- minőség


- rugalmasság


- figyelem

 

De mit is értünk a fenti címszavak alatt pontosan?


Gyorsaság alatt értjük, hogy a beérkezett megrendeléseket, partneri igényeket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kielégíteni. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora termelés/értékesítés kiesést jelenthet a létszámból hiányzó akár egyetlen fő, és milyen szervezési problémákat okozhat. Ezért alapelvünk az, hogy az igények beérkezése és a partnerrel történt egyeztetés után azonnal megkezdjük a megfelelő munkavállaló/munkavállalók felkutatását.


Hatékonyság: Cégcsoportunk nyújtotta komplex  szolgáltatás keretében hatékonyan tudjuk kezelni a legkülönbfélébb igényeket, minden problémára igyekszünk megoldást találni, mint már fentebb is említettük, a lehető legrövidebb időn belül. Természetesen az általunk nyújtott szolgáltatás esetében a gyorsaság nem az egyetlen fontos paraméter, az is legalább annyira fontos, hogy megtaláljuk a partereink számára a legmegfelelőbb foglalkoztatási formát, illetve munkatársat/munkatársakat.


Minőség: az általunk nyújtott szolgáltatások nagy része nem zárul le azzal, hogy megtaláltuk a megfelelő munkaerőt partnereink számára, hanem egy hosszan tartó folyamatos teljesítés kezdődik ezzel. A teljesítés során a legfontosabb szempont számunkra, hogy a minőség töretlen legyen, a napi ügymenetet és a felmerülő esetleges problémákat is igyekszünk úgy kezelni, hogy az partnereink számára a lehető legkevesebb fennakadást okozzák.


Rugalmasság: a legtöbb vállalat mindennapjaiban gyakran előfordul, hogy létszámigényük ingadozik, az egyeztetett létszámhoz képest több/kevesebb munkavállalóra van szüksége, vagy bármilyen változás következik be az előre egyeztetett paraméterekhez képest, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül alkalmazkodni a megváltozott igényekhez.


Figyelem: minden partnerünket egyformán kezeljük, a megrendelés nagyságától függetlenül. Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy partnereinknek minden felmerülő problémájára megoldást tudjunk nyújtani.

Opus cégcsoport

LÉPÉSELŐNYBEN!

© 2015 opuswork.eu

All Rights Reserved.Minden Jog Fenntartva

Képviseleteink

Opus Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Bátky Zs. u. 3.

Mobil: +36 - 70 / 631 - 9440

Tel.: +36 - 22 / 500 - 600  

OPUS Veszprém

8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

Mobil: +36- 30 / 582 - 0866

OPUS Debrecen

4024 Debrecen, Blaháné u. 2.

Mobil: +36 - 70 / 883 - 7339