Munkaerő-kölcsönzés munkaerő-közvetítés átmunkálás fejvadászat diákmunka gyakornoki program outsourcing

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön először Ön a legújabb ajánlatokról!

Szolgáltatások

Tréning oktatás képzés

Képzési kínálatunkat folyamatosan bővítjük oktatóink észrevétele és tapasztalata, illetve ügyfeleink igényei alapján.

Tevékenységünk középpontjában mindig a partnerközpontúság és a képzések kiemelkedő színvonalú lebonyolítása áll, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a különböző területeken az eddigi több, mint 100 lezajlott képzés és a mára már meghaladó 2100 elégedett résztvevő.

Képzések – tréningek

Az igény szerinti előzetes tudásszint, a képzési szükségletek felmérése és a képzési tanácsadás befejeztével minden esetben a megrendelővel közösen alakítjuk a megfelelő képzési csomagot.

Széles választékban kínálunk tréningeket képzéseket, különböző témakörökben:

1.    Általános személyiségfejlesztés

2.    Atipikus foglalkoztatás

3.    Csapatépítés

4.    Hatékonyságnövelés

5.    Informatikai/digitális készségfejlesztés

6.    Kommunikációs készségfejlesztés

7.    Munkavállalói készségfejlesztés

8.    Munkaerőpiaci kompetenciafejlesztés

9.    Nők a családban és a munkahelyen

10. Önkéntesség

11. Uniós irányelvek

12. Vezetők készségfejlesztése

 

Szervezetfejlesztés

diagnózis alapú, interjúkkal alátámasztott módszertan
komplex megoldások a vezetőfejlesztésben
stratégiai szintű megoldások a kiegyensúlyozott munkahelyi légkör megteremtésében, munka-magánélet egyensúly létrehozása
sustainibility – fenntartható fejlődés
személyre szabott tervezés és kivitelezés, egyéni ügyfélcentrikus hozzáállás

 

Projektgenerálás

Projektgenerálási tevékenységünk keretében a Megrendelő elképzelései és a rendelkezésünkre álló információk alapján fejlesztési tervet készítünk. Meghatározzuk a lehetséges projektcélokat, majd összegyűjtjük a lehetséges projektalternatívákat. A pénzügyi, jogi, szervezeti lehetőségek figyelembevételével javaslatot teszünk a projektkoncepcióra.
 

Elemzések, értékelések, hatásvizsgálatok

A szolgáltatás keretein belül adott szervezetre, illetve a szervezet által meghatározott szakmai tartalomra vonatkozóan a megrendelő igényeihez igazodó elemzések elkészítését vállaljuk. Az adatgyűjtést követően megtörténik a kinyert adatok rendszerezése, vizsgálata, összefüggések feltárása, a legújabb elemzési módszertan alkalmazásával. Az információ-gyűjtést, elemzést követően értékeléseket végzünk, majd a döntési helyzetek megalapozáshoz elkészítjük a legnagyobb hasznossággal bíró hatásvizsgálatokat.
 

Projektmenedzsment

Annak érdekében, hogy Megrendelőink pályázata sikeres projektté fejlődjön, a projekt teljes ideje alatt biztosítjuk a szükséges és az előírásoknak megfelelő monitoring tevékenységet. A projekt lebonyolítása során ellátjuk többek között a menedzsment és pénzügyi tanácsadást, az előrehaladási jelentések és kifizetési kérelmek elkészítését, kapcsolattartást a megvalósítást koordináló intézményekkel, a projektzárás lebonyolítását és a lezárult fejlesztések után követését is.
 

Disszemináció és marketing

A pályázatokhoz kapcsolódó projektkommunikációs tevékenységünket úgy végezzük, hogy teljesítsük az ún. arculati kézikönyv minden előírását, így: megszervezzük és lebonyolítjuk a projekt nyitó és záró rendezvényét, a sajtótájékoztatókat, elkészítjük az emlékeztető és hirdető táblákat, biztosítjuk a kötelező média megjelenéseket, megtervezzük és elkészítjük a szükséges vizuális és arculati elemeket is.
 

HR-tanácsadás – szervezetfejlesztés

Hatékony, egyedi igényekre szabott HR támogatást nyújtunk partnereink szervezetének fejlesztéséhez. Tevékenységünk keretében felmérjük a Megrendelő jelenlegi működési módját, egyeztetjük a megkívánt új működési módról alkotott elképzeléseket, javaslatot teszünk a változás menedzselésének módjára és közreműködünk annak lebonyolításában.
 

Egyéb szolgáltatásaink:

Szervezeti diagnózis; stratégiai tervezés; hatékonyság növelés; csapatépítés, stábépítés; problémamegoldás, konfliktuskezelés; menedzsment tanácsadás, tréning- és oktatási programok fejlesztése egyedi igények szerint; tréningek tartása; kompetenciafejlesztő komplex programok tervezése és megvalósítása; mentorálás, coaching; szupervízió.

 

 

Opus cégcsoport

LÉPÉSELŐNYBEN!

© 2015 opuswork.eu

All Rights Reserved.Minden Jog Fenntartva

Képviseleteink

Opus Székesfehérvár

8000 Székesfehérvár, Bátky Zs. u. 3.

Mobil: +36 - 70 / 631 - 9440

Tel.: +36 - 22 / 500 - 600  

OPUS Veszprém

8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

Mobil: +36- 30 / 582 - 0866

OPUS Debrecen

4024 Debrecen, Blaháné u. 2.

Mobil: +36 - 70 / 883 - 7339